Samen werken aan een veilige wereld

Hecht je waarde aan menselijke connecties en geloof je dat iedereen recht heeft op ondersteuning in tijden van nood en bescherming in gevaarlijke situaties?

Kom bij ons team en help mee aan het bouwen van een wereld waarin veiligheid voorop staat. 

hink s-2-1

Hecht je waarde aan menselijke connecties en geloof je dat iedereen recht heeft op ondersteuning in tijden van nood en bescherming in gevaarlijke situaties?

Kom bij ons team van gedreven individuen en help mee aan het bouwen van een wereld waarin veiligheid voorop staat.

Openstaande vacatures.

Open sollicitatie

Uiteraard staat het je vrij om een open sollicitatie te sturen.  Stuur dan je cv en motivatiebrief door het formulier in te vullen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe je kunt bijdragen binnen onze organisatie.

Publieke parken

Boost uw omzet door bezoekers een geruststellend gevoel te bieden.

Uw parkbezoekers rekenen op gegarandeerde veiligheid. Dankzij onze samenwerking met gecertificeerde gasten is hulp altijd binnen handbereik voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Ontwerp zonder titel (26)
Ontwerp zonder titel (26)

Publieke parken

Veiligheid en voorbereiding zijn essentieel op uw vakantiepark. Is er een noodsituatie of acute dreiging? Met uw eigen BHV-meldkamer kunt u snel en effectief handelen door het inzetten van uw eigen hulpnetwerk.

U bent niet langer overgeleverd aan vertraagde hulpdiensten of dure particuliere beveiligingsbedrijven.
Investeer in veiligheid en gemoedsrust. Bescherm uw gasten en uw reputatie.

Ontwerp zonder titel (27)-2

Bedrijventerreinen

Creëer een veilige werkomgeving en trek nieuw talent aan, terwijl u uw huidige medewerkers behoudt.

Uw medewerkers verdienen een optimale werkomgeving. Sla samen met uw buurtondernemers de handen ineen en deel BHV-voorzieningen, inclusief gekwalificeerd personeel en benodigdheden.

Bedrijventerreinen

Uw bedrijventerrein kan te maken krijgen met een noodsituatie of dreiging. Wat er vanaf dat moment gebeurt hangt af van een groot aantal factoren. Bij wie komt de melding binnen? Hoe nauwkeurig is de melding? Hoe ernstig is het? Wat is de juiste vervolgactie? Moet u andere bedrijven informeren? Moet u hulpdiensten inschakelen?

Laat niets van het toeval afhangen en vertrouw op het proces in uw eigen BHV-meldkamer. 

Ontwerp zonder titel (27)