Altijd direct hulp bij nood en dreiging.

Met de combinatie van uw eigen slimme BHV-meldkamer, de bijbehorende app en uw sociaal hulpnetwerk kan snel gereageerd worden op noodgevallen en dreigende situaties. Alle meldingen worden gecategoriseerd en zorgen voor direct toegang tot cruciale informatie. Daarnaast optimaliseert het de communicatie tussen hulpverleners. 

Altijd direct hulp bij nood en dreiging.

Dankzij onze Safe Area app, uw eigen slimme BHV-meldkamer en sociaal hulpnetwerk kan snel gereageerd worden op noodgevallen en dreigende situaties. Alle meldingen worden gecategoriseerd, verschaffen directe toegang tot cruciale informatie en optimaliseren de communicatie tussen hulpverleners. 

1. MELDEN

Altijd en overal eenvoudig een incident melden.

De BHV-meldkamer staat centraal in het alarmeringsproces. Met de bijbehorende app kunnen gebruikers direct op een snelle en eenvoudige manier incidenten melden.

Ook meldingen vanuit brandmeldinstallaties, sensoren, QR-meldpunten en noodknoppen zijn geïntegreerd. Hiermee heeft u een all-in-one oplossing voor uw bedrijfshulpverlening.

Spash screen

2. OPVOLGEN

Snelle gecoördineerde actie door de BHV-meldkamer.

Na een melding activeert de BHV-meldkamer automatisch de benodigde vervolgacties. De exacte plaats van het incident wordt direct doorgegeven aan de hulpverleners. Zij krijgen deze informatie te zien in de app. Zo wordt tijd bespaard en de juiste hulp snel ingezet.

Communiceren
De ingebouwde portofoonfunctie in de app maakt het mogelijk voor hulpverleners om rechtstreeks met elkaar te communiceren.
Raadplegen
Hulpverleners hebben toegang tot gedetailleerde informatie over toegangs- en uitgangspunten, evacuatieroutes en beschikbare hulpmiddelen.
Uitwisselen
Elke betrokkene heeft de mogelijkheid om gedetailleerde informatie aan het incident toe te voegen, inclusief foto's en geluidsopnamen.
Waarschuwen
Omstanders kunnen snel gealarmeerd worden via een oproep of een sms-bericht, zodat ze zich onmiddellijk in veiligheid kunnen brengen.
Escaleren
De BHV-coördinator of beheerder kan het besluit nemen om tot evacuatie van een gebouw of terrein over te gaan. Iedereen wordt gebeld en ontvangt een notificatie.

Snelle opvolging bieden met steun van uw sociale hulpnetwerk.

Uw sociale hulpnetwerk bestaat uit vertrouwelingen met een bepaalde achtergrond (BHV, brandweer, arts), uw buren en gasten. Zo staan uw medewerkers er niet alleen voor en is er altijd hulp in de buurt wanneer het er écht op aankomt.

Bent u een BHV'er of een professionele hulpverlener en bent u bereid om hulp te verlenen, download dan de Safe Area app. Uw hulp kan het verschil maken!

3. OVERDRAGEN

Accurate informatie-overdracht aan hulpdiensten.

Wanneer brandweer, ambulance en politie arriveren, is het cruciaal dat zij direct toegang hebben tot alle relevante informatie over het incident. Dit omvat kennis over wie zich op de locatie bevinden, het aantal slachtoffers en of er personen ingesloten zijn. Met deze informatie kunnen hulpdiensten snel en effectief handelen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen veiligheid waarborgen.

Ontwerp zonder titel-7

Waarom de hulp inroepen van het sociale hulpnetwerk?

Vertrouwde personen met een professionele of semi-professionele achtergrond worden opgeroepen voor assistentie. Op deze manier staan uw medewerkers er nooit alleen voor en is er altijd direct hulp in de buurt bij cruciale momenten.

Waarom de hulp inroepen van het sociale hulpnetwerk?

Vertrouwde personen met een professionele of semi-professionele achtergrond worden opgeroepen voor assistentie. Op deze manier staan uw medewerkers er nooit alleen voor en is er altijd direct hulp nabij in cruciale momenten.

Benieuwd wat onze software
voor uw organisatie kan betekenen ?

Neem vrijblijvend contact op met onze professionals. Wij denken graag met u mee.