Vacature:
Backend ontwikkelaar

Bouw jij mee aan software die levens redt in noodsituaties? Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en draag bij aan een veiligere wereld.

Solliciteer dan vandaag nog.

Wie we zoeken.

Ben jij een getalenteerde softwareontwikkelaar met een diepgewortelde overtuiging dat technologie levens kan redden? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van innovatieve oplossingen die mensen in tijden van nood kunnen helpen? Dan is deze opwindende functie iets voor jou!

Over ons.

Wij zijn een vooraanstaand technologiebedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen van slimme software die levens redt en mensen beschermt in noodsituaties. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die gedreven zijn om de impact van technologie op de wereld te vergroten en om hoogwaardige producten te leveren die het verschil maken.

Wat je gaat doen.

Als Backend Software Ontwikkelaar speel je een cruciale rol in ons softwareontwikkelingsteam dat zich volledig richt op het creëren van levensreddende oplossingen. Je verantwoordelijkheden omvatten:

  • Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van robuuste backend-systemen en -applicaties die kritische gegevens verwerken en distribueren bij nood en dreiging.
  • Het werken in nauwe samenwerking met het frontend- en devops-team om naadloze en betrouwbare integraties te waarborgen.
  • Het streven naar optimale prestaties en het identificeren van mogelijkheden voor verbetering in bestaande code en processen.
  • Het aangaan van technische uitdagingen en het implementeren van schaalbare, betrouwbare oplossingen die levens kunnen redden.
  • Het actief bijdragen aan de architectuur en technische besluitvorming om de effectiviteit van onze software te maximaliseren.

Wat we van je verwachten.

  • Ruime ervaring in backend softwareontwikkeling, met expertise in moderne programmeertalen zoals Python, Java, C#, of vergelijkbaar.
  • Diepgaande kennis van databasesystemen en datastructuren.
  • Ervaring in het ontwerpen van RESTful API's en microservices-architecturen.
  • Een passie voor het waarborgen van codekwaliteit, testautomatisering en continue integratie.
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en de bereidheid om nieuwe technologieën te verkennen om levens te beschermen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en de capaciteit om als een gewaardeerd teamlid te functioneren.

Wat we je bieden.

  • Een inspirerende en betekenisvolle werkomgeving waarin je bijdraagt aan het redden en beschermen van levens. 
  • Kansen voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot gedeeltelijk remote werken.
  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons team versterken?

Ben jij klaar om je technische vaardigheden in te zetten voor een hoger doel en bij te dragen aan innovatieve projecten die levens kunnen redden?

Stuur dan je cv en motivatiebrief door het formulier in te vullen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan ons team!

 

Bekijk ook onze andere vacatures ->

Publieke parken

Boost uw omzet door bezoekers een geruststellend gevoel te bieden.

Uw parkbezoekers rekenen op gegarandeerde veiligheid. Dankzij onze samenwerking met gecertificeerde gasten is hulp altijd binnen handbereik voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Ontwerp zonder titel (26)
Ontwerp zonder titel (26)

Publieke parken

Veiligheid en voorbereiding zijn essentieel op uw vakantiepark. Is er een noodsituatie of acute dreiging? Met uw eigen BHV-meldkamer kunt u snel en effectief handelen door het inzetten van uw eigen hulpnetwerk.

U bent niet langer overgeleverd aan vertraagde hulpdiensten of dure particuliere beveiligingsbedrijven.
Investeer in veiligheid en gemoedsrust. Bescherm uw gasten en uw reputatie.

Ontwerp zonder titel (27)-2

Bedrijventerreinen

Creëer een veilige werkomgeving en trek nieuw talent aan, terwijl u uw huidige medewerkers behoudt.

Uw medewerkers verdienen een optimale werkomgeving. Sla samen met uw buurtondernemers de handen ineen en deel BHV-voorzieningen, inclusief gekwalificeerd personeel en benodigdheden.

Bedrijventerreinen

Uw bedrijventerrein kan te maken krijgen met een noodsituatie of dreiging. Wat er vanaf dat moment gebeurt hangt af van een groot aantal factoren. Bij wie komt de melding binnen? Hoe nauwkeurig is de melding? Hoe ernstig is het? Wat is de juiste vervolgactie? Moet u andere bedrijven informeren? Moet u hulpdiensten inschakelen?

Laat niets van het toeval afhangen en vertrouw op het proces in uw eigen BHV-meldkamer. 

Ontwerp zonder titel (27)