partner

Draag je op een andere manier bij aan onze fysieke en digitale veiligheid? 

 

Opleiders - installateurs - technische bureaus - adviseurs

Samen verhogen we de veiligheid

Help ons onze missie te volbrengen

Het verhogen van de zelfredzaamheid. Dat is waar wij voor gaan. Daarbij geloven wij in de kracht van samenwerken. Vanuit onze achtergrond binnen het Korps Mariniers is het een standaard begrip. Alleen samen kunnen we een veiligere maatschappij realiseren. Vanuit een gemeenschappelijke drive en visie; dat de veiligheid in Nederland beter kan en beter móet. Zeker gezien de ontwikkelingen in de maatschappij. Nederland vergrijst, de zelfredzaamheid onder de bevolking is ondermaats, de zorg staat onder druk, er zijn onnodig veel slachtoffers bij arbeidsongevallen en de avondklok heeft ons recent nog getoond dat grote groepen ontevreden burgers elkaar zo gevonden hebben om te rellen. Hoewel dat laatste geen constante factor zal zijn, willen we dat burgers en bedrijven via ons aanbod ook de onverwachte onveiligheid kunnen managen.

Wij zijn pas tevreden wanneer iedereen veilig is. Kan jij ons daarbij helpen?

 

Wie zijn onze partners?

Samen bekijken we de mogelijkheden en stemmen we het werkgebied af waarbinnen we kunnen samenwerken. Bij overeenstemming gaan we aan de slag en toetsen we geregeld of we op koers liggen. 

5-2

Opleiders

Bureaus die erkende cursussen geven op gebied van digitale en fysieke veiligheid.

2-2

Producenten

Leveranciers van medische, preventie en bestrijdingsproducten

3-2

Installateurs

Technische bureaus gespecialiseerd in brand en inbraak.

WAT KUNNEN WE BIEDEN?

Het doel is om de veiligheid van klantlocaties te vergroten. Dit kunnen we realiseren met jouw producten in combinatie met onze Safety Hub. Voor de verkoop van de portal ontvang je een maandelijkse commissie. Een win-win dus!

WAT VERWACHTEN WE?

Een partner is voor ons een bedrijf dat kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit nastreeft. Wij zijn selectief en gaan niet voor minder dan 5 sterren. Het gaat immers om de veiligheid van mensen.

Be Prepared. Be Safe.