Altijd voorbereid op het onverwachte

Nood- of bedreigende situaties zijn onvoorspelbaar en doen zich voor op momenten dat je ze het minst verwacht. Juist dan is snel en effectief handelen essentieel. 

hink s-16

Alarmfase

Zorg dat hulp altijd beschikbaar is ...

Melden

Creëer samen met je buren een hulpnetwerk

Zet een oproepsystteem op gekoppeld aan collega’s en buurtondernemers. Hierdoor wordt iedereen bij een incident tegelijk gealarmeerd, waardoor de kans op hulp aanzienlijk wordt vergroot.

CrashMove_Visual-Proces-v4[63]-1

Opvolgen

Activeer met één druk het hulpnetwerk

Hulpverleners ontvangen alle details van het incident. Bij ernstige situaties schakelen zij direct de hulpdiensten in en bieden ondersteuning totdat zij zijn gearriveerd.

Preventiefase

.... en voorkom daarna pas de kans op ellende

Vooraf

Minimaliseer de kans op een incident

Breng alle risico's in kaart en neem passende maatregelen zodat een incident voorkomen kan worden. Zorg ook dat gevaarlijke situaties simpel en snel gemeld kunnen worden.

Achteraf

Lever voldoende bewijs aan na een incident

Na een incident zal de Arbodienst of verzekeraar een onderzoek starten naar de oorzaak en afhandeling ervan, waarbij een logboek met gedetailleerde informatie moet worden overlegd.

Vertrouw op onze kennis en technologie

 

Ontwerp zonder titel-20

Attentiewaarde

Crash Move garandeert dat hulpverleners altijd worden gebeld, een SMS ontvangen en een notificatie krijgen, wat de attentiewaarde significant verhoogt.

 

Ontwerp zonder titel-22

Betrouwbaarheid

Crash Move is een SaaS-oplossing en werkt los van je eigen IT-infrastructuur. De service blijft 24/7 operationeel bij brand, stroomuitval of cyberaanvallen. 

 

Ontwerp zonder titel-24

Privacy

Crash Move behandelt enkel essentiële gegevens voor de beste hulp en nazorg, met strikte naleving van de AVG voor maximale veiligheid en privacy.