Total Safety Solutions

Medewerkers voorzien van adequate hulp als er een ongeluk gebeurt tijdens de productie

Als snelgroeiend bedrijf streven we ernaar dat onze medewerkers hun werk efficiënt en veilig kunnen uitvoeren. Met het all-in-one systeem van Crash Move zijn we verzekerd van snelle hulp mocht er onverhoopt iets misgaan.

 

Total Safety Solutions

Ook snel kunnen beschikken over een volledig all-in-one veiligheidssysteem?

Klantcase

Total Safety Solutions, onder leiding van Jan Wijnans, een voormalig brandweerman uit Amsterdam, heeft onlangs het Crash Move systeem geïmplementeerd op hun locatie. Dit systeem stelt het bedrijf in staat om zowel tijdens als buiten reguliere werktijden snel hulp in te roepen van nabijgelegen bedrijven en efficiënt hulpdiensten te coördineren.

Jan Wijnans benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van het systeem: "Het Crash Move systeem is ontworpen om intuïtief en eenvoudig te zijn in gebruik, zodat iedereen bij ons snel een melding kan maken. Onze hulpverleners, die goed opgeleid zijn, weten precies wat hen te doen staat in geval van een incident."

De intuïtieve aard van het systeem zorgt ervoor dat alle medewerkers zich zeker voelen over hun vermogen om het te gebruiken, wat het gevoel van veiligheid binnen het bedrijf versterkt en verzekert dat, in geval van een noodsituatie, snelle en effectieve actie kan worden ondernomen.

Daarnaast voldoet het Crash Move systeem aan wettelijke veiligheidseisen en ondersteunt het een geïntegreerd BHV-plan, wat zowel bescherming biedt als wettelijke compliance garandeert.

De implementatie van dit systeem bij Total Safety Solutions heeft niet alleen het vertrouwen onder het personeel verhoogd, maar versterkt ook het vertrouwen van alle stakeholders in een veilige werkomgeving. Het bedrijf blijft toegewijd aan het beschermen van de veiligheid en het welzijn van haar medewerkers..

Binnen 2 dagen geregeld

We hebben in zeer korte tijd op de hoofdlocatie een oproep-,opvolg en coördinatiesysteem geïnstalleerd, waardoor zowel collega's als bezoekers kunnen profiteren van een veilige omgeving.

 

 

Iconsets 1-7-1

Oproepsysteem plaatsen en testen 

De eerste stap die wij hebben genomen, was het installeren van fysieke noodknoppen en het opzetten van een specifiek hulpnetwerk voor elke knop. Bij een noodgeval wordt dit hulpnetwerk direct gebeld en ontvangt het een SMS-bericht. Dit systeem garandeert dat de melding aankomt en heeft een hoge attentiewaarde, wat cruciaal is voor een snelle reactie in noodsituaties.

 

Iconsets 1-8-1

Opvolgsysteem inrichten en testen

De tweede stap die we hebben genomen, was ervoor zorgen dat we altijd weten welke collega's aanwezig zijn en welke hulpverleners in de buurt zijn. Bij een noodgeval staan hulpverleners via de app met elkaar in verbinding zodat ze effectief met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen toevoegen. Dit is cruciaal is voor een snelle en gecoördineerde respons op het incident.

 

Iconsets 1-9-1

Coördinatiesysteem inrichten en testen

De derde en laatste stap die we hebben gezet, was ervoor zorgen dat alle essentiële onderdelen van een effectief bedrijfshulpverleningsplan (BHV) op orde zijn. Tijdens een incident kunnen we nu gemakkelijk kritieke informatie digitaal raadplegen en deze met een druk op de knop delen met professionele hulpdiensten. Dit proces versnelt de hulpverlening, beperkt de schade en redt levens.

"

Fijn dat we een systeem hebben dat zorgt voor de veiligheid en voldoet aan de wettelijke richtlijnen

CEO J. Wijnans

 

colours-indicators-kopie-ren