Tandartspraktijk Reijnen

Medewerkers en patiënten van een praktijk beschermen

Onze tandartspraktijk kan te maken krijgen met patiënten die angstig of verward zijn, wat kan leiden tot agressief gedrag of medische noodgevallen. We hebben gekozen voor het Crash Move Oproepsysteem zodat we met één druk op de knop ons eigen hulpnetwerk kunnen inschakelen voor ondersteuning.

 

hink s-40

Ook snel kunnen beschikken over een oproepsysteem in jouw praktijk?

Klantcase

Tandartspraktijk Reijnen in Tilburg heeft recent het Crash Move Oproepsysteem op 2 locaties geïmplementeerd om de veiligheid van zowel personeel als patiënten te verbeteren. Dit systeem stelt collega’s in staat om zowel tijdens als buiten de reguliere werktijden snel ondersteuning te vragen van een lokaal hulpnetwerk.

De eigenaar, Eric Jan Reijnen, benadrukt de waarde van deze ontwikkeling: "Het Crash Move Oproepsysteem is uitvoerig getest en functioneert uitstekend, hoewel we het gelukkig nog niet in een echte noodsituatie hebben hoeven gebruiken. Het biedt ons personeel aanzienlijke gemoedsrust, wetende dat ze snel hulp kunnen inroepen indien nodig."

De zorgvuldige implementatie van het systeem heeft de dagelijkse operaties niet verstoord, en het personeel is grondig getraind in het gebruik ervan voor diverse scenario's. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed voorbereid is en versterkt het algemene gevoel van veiligheid binnen de praktijk.

Dit proactieve veiligheidssysteem heeft niet alleen de zekerheid onder de medewerkers verhoogd, maar verhoogt ook het vertrouwen van de patiënten dat zij zich in een veilige zorgomgeving bevinden. Tandartspraktijk Eric Jan Reijnen blijft toegewijd aan het beschermen van de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen.

Binnen één dag geregeld

We hebben in zeer korte tijd op beide locaties een solide oproepsysteem geïnstalleerd, waardoor zowel medewerkers als patiënten kunnen profiteren van een veilige omgeving.

 

 

Iconsets 1-7-1

Noodknoppen plaatsen

Binnen de praktijken Zorgvlied en de Blaak zijn fysieke noodknoppen geïnstalleerd die gebruikt kunnen worden om melding te maken van een medische noodsituatie, brand of agressie.

 

Iconsets 1-10

Hulpnetwerk samenstellen

Voor elke noodknop binnen de praktijken is een specifiek hulpnetwerk samengesteld. Dit netwerk bestaat uit vertrouwde personen en aangesloten ondernemers die in de directe omgeving zijn gevestigd.

 

Iconsets 1-8

Testen oproepsysteem

Alle noodknoppen zijn getest om te verzekeren dat het hulpnetwerk correct wordt gealarmeerd en een SMS ontvangt. Na succesvolle tests is het systeem live gezet, met de hoop dat het nooit nodig zal zijn.

"

Het geeft mij een gerust gevoel te weten dat ik en mijn collega's dag en nacht veilig ons werk kunnen uitvoeren

Tandarts E.J. Reijnen

 

hink s-41