Samenwerken zit in ons DNA

Bij Crash Move werken we met een team van IT-specialisten en experts die actief zijn binnen de professionele hulpdiensten en speciale eenheden van Defensie, zoals het Korps Mariniers. Door onze kennis en ervaring te bundelen, zijn we in staat geweest om een softwarepakket te ontwikkelen dat bijdraagt aan de weerbaarheid van mens en organisatie tijdens een noodsituatie.

Ontwerp zonder titel (17)

Onze visie

In een steeds onveiliger wordende wereld is het moeilijker om de fysieke- en digitale veiligheid te organiseren en te beheersen. Crash Move wil bijdragen aan het versterken van de redzaamheid en weerbaarheid, zodat mensen en organisaties beter voorbereid zijn op een noodsituatie. 

Onze missie

Door gebruik te maken van slimme software is het mogelijk om binnen 6 minuten snel en adequaat te reageren op zowel fysieke als digitale noodsituaties. Hierbij worden de juiste experts ingezet en worden de benodigde middelen gebruikt, wat levens redt en de schade tot een minimum beperkt. 

Onze Kernwaarden

Verantwoordelijkheid
We zijn van mening dat elk bedrijf de mogelijkheid moet hebben om zowel de fysieke veiligheid op iedere locatie als het digitale voortbestaan van de organisatie te waarborgen.
Verbondenheid
We ervan overtuigd dat het mogelijk is om binnen 6 minuten adequate hulp te krijgen bij een fysieke- of digitale noodsituatie door het inzetten van de juiste professionals.
Wijsheid
Bij ons gaan we niet uit van de vraag óf er een noodsituatie zal plaatsvinden, maar eerder wanneer deze zich zal voordoen. Ons motto: Better safe than sorry.