Altijd voorbereid op ieder denkbaar scenario

Neem geen enkel risico. Red levens en minimaliseer schade door voorbereid te zijn op noodsituaties zoals ongevallen, brand, misdrijven, verdachte situaties, gevaarlijke risico's en vermiste personen. Zorg ervoor dat je een noodplan klaar hebt liggen met duidelijke stappen om de situatie aan te pakken en dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van dit plan.

Ontwerp zonder titel (19)

Hoe verhoog je de fysieke weerbaarheid op jouw locaties?

De sleutel tot succes is samenwerken! Zorg samen voor voldoende hulpverleners, of het nu eigen medewerkers, buren of gasten met certificaten zijn. Deel hulpmiddelen en houdt elkaar op de hoogte van potentiële gevaren. Zo laat je niets meer aan het toeval over.

Onze klanten

Voor bedrijven die zich willen profileren als maatschappelijk verantwoorde ondernemingen, biedt dit niet alleen voordelen voor het aantrekken en behouden van personeel, maar kan het ook leiden tot een hogere omzet door klanten een gevoel van veiligheid te geven.

Kleine kantoren en thuiswerkers
Organiseer hulp met bekenden

Kleine kantoren en bedrijven lopen het risico dat ze niet altijd een BHV'er paraat hebben. Via ons platform voeg je eenvoudig vertrouwde personen toe aan je netwerk die jou hulp kunnen bieden. Zo ben je gedekt bij een calamiteit.
Vakantie-, recreatie-, pret- en sportparken
Organiseer hulp met bezoekers

Parken met veel bezoekers lopen een verhoogd risico op een incident. Het tijdig waarschuwen van gasten of het inschakelen van lokale hulpverleners komt het veiligheidsgevoel ten goede. Dit noemen we verantwoord commercieel ondernemen.
Verzamelgebouwen, winkelcentra en industrieterreinen
Organiseer hulp met bedrijven

Indien veel bedrijven zijn gevestigd in één gebied kunnen zij op een makkelijke manier gebruikmaken van elkaars hulpnetwerk en middelen. Dit verlaagt de kosten terwijl de veiligheid substantieel toeneemt.

Fysieke weerbaarheid verhogen

Hoe kunnen we helpen?