Safe Area

Verwelkom personeel en gasten in een veilige omgeving

Maak een afspraak

ZORG VOOR EEN VEILIGE OMGEVING

Neem verantwoordelijkheid

Voorkom ongevallen, letsel en schade en beheers alle mogelijke risico’s op de werkvloer. Zorg dus voor een veilige omgeving voor uw personeel en gasten! Uw bedrijf inrichten als een volledige Safe Area is namelijk uw verantwoordelijkheid. 

VOORDELEN VAN EEN SAFE AREA

Wat spreekt u het meeste aan?

01
Emotioneel

U wilt het niet op uw geweten hebben als er gewonden of doden vallen. Nooit een schuldgevoel, want hulpverlening is goed geregeld.

02
Commercieel

Klanten, gasten of personeel komen allen in het bezit van de  Lifesaver App en zijn dus bij toegang tot uw bedrijf voorzien van veiligheid en hulp. Een veilig gevoel.

03
Juridisch

De Arbo-wetgeving eist veiligheid. Crash Move geeft u gereedschap voor een proactieve risico-inventarisatie. U bent altijd op alles voorbereid.

04
Financieel

Eventuele claims voor aansprakelijkheid, boetes of imagoschade worden voorkomen doordat hulpverlening goed is geregeld.

RAZENDSNEL MET ELKAAR IN VERBINDING 

De eerste 6 minuten maken het verschil

Een snelle en adequate reactie bij een calamiteit redt levens. ICT-ers en professionele hulpverleners hebben samen een app ontwikkeld die slachtoffers en lokale hulp in no-time met elkaar verbindt, nadat 1-1-2 is gealarmeerd.  

 

Optimale bezetting hulpverleners

Verbind uw Safe Area met andere Safe Area's in de buurt. Deel BHV-ers, EHBO-ers en hulpmiddelen met elkaar. Levensreddend en kostenbesparend.

Pro-actieve managen risico's

Meld risico's via de App. Beoordeel de urgentie op basis van de mogelijke impact en neem direct maatregelen.

Inzage in vluchtroutes en verzamelplaats

Manage op een eenvoudige manier vluchtroutes en leidt bezoekers via de App naar de verzamelplaats bij een calamiteit. Eenvoudig en snel en effectief.

Hulpmiddelen up-to-date houden

Manage lokale hulpmiddelen zoals AED's, Stop-de-Bloeding kits en brandblussers. Maak de locatie inzichtelijk bij een calamiteit via de App.

SAMEN VOOR VEILIGHEID

Hoe komen we tot elkaar?

Maak een afspraak

25

Belangrijk: advies omtrent reanimeren en COVID-19

25 Mar, 2020

Op zondag 22 maart is er een belangrijk advies gegeven door verschillende landelijke hulpverleningsorganisaties omtrent de hulpverlening bij een reanimatie in verband met het huidige coronavirus (COVID-19). Het bevat verschillende richtlijnen die de verspreiding van het virus moet beperken en de veiligheid van (burger)hulpverleners moet waarborgen.

Lees meer
23

Alles wat je moet weten over vergiftiging door koolmonoxide

23 Mar, 2020

Koolmonoxide (CO) staat bekend als een echte sluipmoordenaar. Dit is een levensgevaarlijk gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld aardgas, benzine of hout. Wat het vooral zo gevaarlijk maakt, is dat je het niet kunt zien of ruiken. Koolmonoxide wordt 250 keer sneller in het bloed opgenomen dan zuurstof. Een kleine hoeveelheid koolmonoxide in de lucht leidt bij inademing al snel tot bewusteloosheid en zelfs tot de dood als er niet snel wordt ingegrepen. Om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen, is het belangrijk dat je een goede koolmonoxidemelder in huis hebt. Het blijkt dat meer dan de helft van alle Nederlanders deze melder niet heeft. Het is van levensbelang dat iedereen zich bewust is van het risico op vergiftiging en weet hoe je dit kunt voorkomen.

Lees meer
18

16 tips om brand te voorkomen in je woning

18 Mar, 2020

Stel je voor; je ziet een brandweerwagen voorbijrijden. Het blijkt dat hij onderweg is naar jouw woning! Je hoopt dan nog dat er alleen schade aan spullen is aangericht, want in het ergste geval, vallen er doden. In 2018 hebben er 45 woningbranden plaatsgevonden met een dodelijke afloop. Maar ook wanneer er geen slachtoffers vallen, is naast de financiële schade, de emotionele schade vaak enorm groot. Belangrijke eigendommen zoals foto’s en gekregen meubels kunnen zomaar in rook opgaan. Een relatief kleine brand kan ervoor zorgen dat je woning weken niet bewoonbaar is. Het tast jouw thuis, jouw basis aan en zorgt voor veel werk. Door op een aantal zaken te letten, verklein je de kans op een woningbrand aanzienlijk. Hieronder volgen 16 belangrijke tips om een brand te voorkomen in je woning;

Lees meer