Over

crash move

Een unieke samenwerking tussen professionals uit de ICT sector, Defensie en de hulpdiensten.

 

Korps Mariniers - Politie - Ambulance - Brandweer

Samen kunnen we zorgen voor de snelste route naar hulp

we zijn steeds meer op elkaar aangewezen

Onze maatschappij verandert in een hoog tempo en wij moeten mee veranderen. Het geweld neemt toe op straat, de bevolking vergrijst in een hoog tempo en onze zorg staat zwaar onder druk. Dit brengt consequenties met zich mee, waaronder dat we onze zelfredzaamheid moeten verhogen. Het adequaat bieden van hulp aan familie, vrienden, collega's en gasten wordt een taak van ons allen. 

Crash Move heeft samen met de "boots on the ground" van Defensie, de politie, ambulancezorg, trauma, brandweer en Wylance ICT een aantal diensten ontwikkeld die bijdragen aan een veiligere leefomgeving. Zo is er een digitaal platform ontwikkeld, waarmee razendsnel de hulp van lokale hulpverleners ingeroepen kan worden en worden er pragmatische trainingen gegeven die het verschil kunnen maken bij een levensbedreigende situatie. 

Crash Move werkt dag en nacht aan diensten die jou kunnen helpen bij een incident. Wij geloven in de kracht van samenwerken en we gaan net zo lang door tot iedere locatie, op het werk of thuis, veilig is. Opgeven is voor ons geen optie, maar dat is logisch gezien onze achtergrond bij het Korps Mariniers.

hoe het allemaal begon in 2015

Onze roots

HET KORPS MARINIERS

De organisatie 'Crash Move' is ontstaan naar een idee van (oud)mariniers. Van origine is Crash Move een militaire term die staat voor het razendsnel handelen bij gevaar, met als doel om jezelf en je team snel in veiligheid te brengen. In 2015 constateerden zij dat de zelfredzaamheid bij de doorsnee burger gebrekkig is of zelfs ontbreekt. Logischerwijs geniet niet elk mens een opleiding of training om net als mariniers te handelen bij een Crash Move. Daarom zijn zij gestart met het overbrengen van deze kennis en ervaring, met als missie om de zelfredzaamheid bij een incident substantieel te verhogen. Hiermee leggen zij de basis voor veiligheid anno nu.
Korps mariniers

Ervaring uit het veld & technologie

EEN KRACHTIGE SAMENWERKING UIT 3 werelden

De sleutel tot succes is samenwerken. Het is een standaard begrip binnen het Korps Mariniers om een veiligere maatschappij te realiseren. Erg moeilijk was het dan ook niet om een team van specialisten samen te stellen, want veel mariniers zijn vanuit deze gedachte werkzaam bij de politie, brandweer, ambulance of zelfs in de ICT.

Vanuit de gemeenschappelijke wens om zelfredzaamheid onder burgers en bedrijven te verhogen, bleek al vrij snel dat het bundelen van de ervaring uit het veld met de technologische kennis uit de ICT-branche, kansen bood. En naar alle waarschijnlijkheid blijft het kansen bieden, want uiteraard blijven we in ontwikkeling en ons pakket aan diensten uitbreiden. We zijn namelijk pas tevreden wanneer iedereen veilig is.

Kopie van Kleine fotos (1)

Ons gezamenlijke doel

Het verhogen van de digitale veiligheid

Cybercriminelen slapen niet! Ze zijn dag en nacht bezig om jouw kostbare gegevens te bemachtigen. Hackers richten vaak het vizier op de mensen die binnen een organisatie werkzaam zijn door in te spelen op nieuwsgierigheid, behulpzaamheid en vertrouwen. Maak deze mensen bewust van de risico's en zorg dat ze tijdig een verdachte situatie melden bij de juiste personen. Zo kan er tijdig ingegrepen worden. 

 


Meer lezen over hoe jij de digitale veiligheid kan verhogen >>

ALLEEN SAMEN KUNNEN WE ONS DOEL BEREIKEN

Become part of the team!

We zijn altijd op zoek naar talent. Wat we in ieder geval met elkaar gemeen moeten hebben? Je wilt je altijd verder ontwikkelen en kunt je inleven in de behoeften en problematiek van onze klanten. 

Ben je niet op zoek naar een baan, maar zoek je toffe opdrachten om je in vast te bijten? Ook als ZZP'er ben je natuurlijk welkom om bij ons te solliciteren.

 

Maak een afspraak

Be Prepared. Be Safe.