Over crash move

Een unieke samenwerking met Wylance ICT.

 

Openstaande vacatures

 

cloud security - cybercrime - incidenten support

Samen kunnen we zorgen voor een veilige werkomgeving

Cybercriminelen slapen niet!

Ze zijn dag en nacht bezig om jouw kostbare gegevens te bemachtigen. Hackers richten vaak het vizier op de mensen die binnen een organisatie werkzaam zijn door in te spelen op nieuwsgierigheid, behulpzaamheid en vertrouwen. Zorg ervoor dat jouw mensen zich bewust zijn van de risico's en dat ze tijdig een verdachte situatie melden bij de juiste personen. Zo kan er tijdig worden ingegrepen. 

Crash Move werkt dag en nacht aan diensten die jou helpen voorbereiden op een digitaal incident. En mocht je toch nog slachtoffer worden, dan gaan wij net zo lang door totdat de netwerkomgeving (Cloud) weer veilig is. 

Crash Move en Wylance ICT

hoe het allemaal begon in 2015

Wylance ICT al 20 jaar een begrip

Crash Move & Wylance ICT

Wylance ICT is een Nederlands bedrijf dat innovatieve en kwalitatief hoogwaardige ICT diensten levert in zowel binnen- als buitenland. Wylance levert o.a. de Clouddiensten (Microsoft 365/Citrix), private hosting en op maat gemaakte softwareapplicaties.
 
Crash Move is in 2015 gestart met de ontwikkeling van een fysiek incidenten platform met als doel om bedrijven zelfredzamer te maken. De ontwikkeling van deze softwareapplicatie inclusief hosting (Microsoft Azure) is uitbesteed aan Wylance ICT. 
Wylance ICT- cloudprovider en ontwikkelaar van softwarepplicaties

Cybercrime, de opmars van digitale misdrijven

Digitale veiligheid - een logisch vervolg

In 2020 (start van het Corona-tijdperk) bleek al snel dat de criminaliteit verschoof van fysiek naar digitaal. Samen met een team van IT-experts is onderzocht of het huidige platform uitgebreid kon worden met als doel het verhogen van de digitale veiligheid. In 2021 is de uitbreiding van het huidige platform begonnen. Organisaties zijn met dit platform voorbereid op digitale incidenten en  kunnen via de Crash Move App verdachte  digitale incidenten melden. 

Berscherming tegen cybercrime

Alles geregeld onder één dak

Het verhogen van de fysieke veiligheid

Hoe snel de hulpdiensten (112) ook schakelen, er is altijd sprake van een tijdsvacuüm tussen het melden van een incident en het arriveren van de professionele hulpdiensten. De kans op (letsel)schade en zelfs het overlijden van een slachtoffer kan worden gereduceerd door direct de lokale hulpverleners te alarmeren. 

Samen met een team van Mariniers en professionals uit de hulpverlening (politie, ambulance, trauma en brandweer) hebben we een dienstenpakket ontwikkeld waarmee we jou kunnen voorbereiden op levensgevaarlijke incidenten (brand, ongeval, misdrijf en vermissing).

 


Meer lezen over hoe jij de fysieke veiligheid kan verhogen >>

ALLEEN SAMEN KUNNEN WE ONS DOEL BEREIKEN

Become part of the team!

We zijn altijd op zoek naar talent. Wat we in ieder geval met elkaar gemeen moeten hebben? Jij wil je altijd verder ontwikkelen en kan je inleven in de behoeften en problematiek van onze klanten. 

Ben je niet op zoek naar een baan, maar zoek je toffe opdrachten om je in vast te bijten? Ook als ZZP'er ben je natuurlijk welkom om bij ons te solliciteren.

 

Openstaande vacatures

Be Prepared. Be Safe.