Samen kunnen we zorgen voor de snelste route naar hulp

we zijn steeds meer op elkaar aangewezen

Onze maatschappij verandert in een hoog tempo en wij moeten mee veranderen. Het geweld neemt toe op straat, de bevolking vergrijst in een hoog tempo en onze zorg staat zwaar onder druk. Dit brengt consequenties met zich mee waaronder het verhogen van onze eigen zelfredzaamheid. Het adequaat hulp bieden aan familie, vrienden, collega's en gasten wordt een taak van ons allen. 

Crash Move heeft samen met de "boots on the grond" van defensie, de politie, ambulancezorg, trauma, brandweer en Wylance ICT een aantal diensten ontwikkelt die kunnen bijdragen tot een veiligere leefomgeving. Zo is er een digitaal platform ontwikkeld, waarmee razendsnel de hulp van lokale hulpverleners ingeroepen kan worden en worden er pragmatische BHV-trainingen gegeven die het het verschil kunnen maken bij een levensbedreigende situatie. 

Crash Move werkt dag- en nacht aan diensten die jou en mij kunnen helpen bij een incident. Wij geloven in de kracht van samenwerken en we gaan net zo lang door tot iedere locatie, op het werk of thuis, veilig is. Opgeven is voor ons geen optie, maar dat is logisch gezien onze achtergrond bij het Korps Mariniers.

hoe het allemaal begon in 2015

Onze roots

HET KORPS MARINIERS

De organisatie 'Crash Move' is ontstaan naar een idee van (oud)mariniers. Van origine is Crash Move een militaire term die staat voor het razendsnel handelen bij gevaar, met als doel om jezelf en je team snel in veiligheid te brengen. In 2015 constateerden zij dat de zelfredzaamheid bij de doorsnee burger gebrekkig is of zelfs ontbreekt. Logischerwijs geniet niet elk mens een opleiding of training om net als mariniers te handelen bij een Crash Move. Daarom zijn zij gestart met het overbrengen van deze kennis en ervaring, met als missie om de zelfredzaamheid bij een incident substantieel te verhogen. Hiermee leggen zij de basis voor veiligheid anno nu.
Korps mariniers

Ervaring uit het veld & technologie

EEN KRACHTIGE COMBINATIE UIT DRIE WERELDEN

De sleutel tot succes is samenwerken. Het is een standaard begrip binnen het Korps Mariniers om een veiligere maatschappij te realiseren. Erg moeilijk was het dan ook niet om een team van specialisten samen te stellen, want veel mariniers zijn vanuit deze gedachte werkzaam bij de politie, brandweer, ambulance of zelfs in de ICT.

Vanuit de gemeenschappelijke wens om zelfredzaamheid onder burgers en bedrijven te vergroten, bleek al vrij snel dat het bundelen van de ervaring uit het veld met de technologische kennis uit de ICT-branche, kansen bood. 

En naar alle waarschijnlijkheid blijft het kansen bieden, want uiteraard blijven we in ontwikkeling en ons pakket aan diensten uitbreiden. We zijn namelijk pas tevreden wanneer iedereen veilig is.

Alles over Crash Move voor bedrijven.

Ons gezamenlijke doel

De snelste route naar hulp

Hoe snel 112 ook schakelt en hoe hard de hulpdiensten ook rijden, er is altijd sprake van een tijdsvacuüm tussen het melden van een incident en het arriveren van de hulpdiensten.

De vraag die ons ook dagelijks bezig houdt en waar wij voor gaan is: Hoe kunnen we hulp sneller ter plaatse krijgen en ervoor zorgen dat er goed en snel gehandeld wordt?

Het antwoord is vrij simpel: Zorgen dat lokale hulp snel ter plaatse kan zijn zodat er direct gehandeld kan worden via de juiste hulpinstructies.

Dit red levens!

9-1

ALLEEN SAMEN KUNNEN WE ONS DOEL BEREIKEN

Become part of the team!

We zijn altijd op zoek naar talent. Wat we in ieder geval met elkaar gemeen moeten hebben? Je wilt je altijd verder ontwikkelen en kunt je inleven in de behoeften en problematiek van onze klanten. 

Ben je niet op zoek naar een baan, maar zoek je toffe opdrachten om je in vast te bijten? Ook als ZZP-er ben je natuurlijk welkom om bij ons te solliciteren.

 

Maak een afspraak

DE SNELSTE ROUTE NAAR HULP

Met onze technologie ben je verzekerd van lokale hulp totdat 1-1-2 is gearriveerd.

Met onze unieke trainingen weet jij wat je moet doen bij een noodsituatie.