Crash Move


Fysieke Incidenten

Ben altijd voorbereid op het onverwachte en voorkom letsel- en gevolgschade.

 

Gratis adviesgesprek inplannen

De kans is klein maar de impact daarentegen is groot

ieder incident dient serieus genomen te worden

Organisaties zijn niet altijd bewust bezig met de fysieke veiligheid van hun medewerkers en gasten. Dit is vrij logisch, gezien vanuit de directie en het management, omdat een incident zelden tot nooit voorkomt. Maar zoals het gezegde luidt: een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen goede opvolging kan desastreuze gevolgen hebben en leiden tot overlijden, letsel-, gevolg- en imagoschade. Met het Crash Move Platform en de Crash Move Experience kun jij je eenvoudig voorbereiden op incidenten die binnen jouw organisatie kunnen plaatsvinden. 

Als elke seconde telt

Welke situaties verdienen direct de aandacht?

1-4

Ongeval/onwel

Een slachtoffer van een ongeval dient zo snel mogelijk geholpen te worden. Welteverstaan: binnen 2 tot 6 minuten wanneer er iets ernstigs aan de hand is. Via de Crash Move App kan direct de hulp ingeroepen worden van lokale hulpverleners. Zij kunnen medische hulp beiden totdat het ambulancepersoneel arriveert.

2-Aug-17-2021-11-38-47-15-AM

Brand

Een kleine brand kan al snel uitmonden in een grote uitslaande brand. Hierdoor ontstaat binnen een paar minuten een levensbedreigende situatie. Via de Crash Move App kan direct gestart worden met het in gang zetten van een evacuatie, zodat iedereen tijdig in veiligheid gebracht kan worden.

4-Aug-17-2021-11-38-47-09-AM

Misdrijf

Een slachtoffer van een overval, inbraak of geweldsdelict is vaak niet in staat om zelf de politie te bellen. Medewerkers of bezoekers kunnen ongemerkt de beveiliging waarschuwen door het stille alarm te activeren via de Crash Move App. De beveiliging kan dan poolshoogte nemen en de politie inschakelen.

3-Aug-17-2021-11-38-47-15-AM

Vermissing

Een ouder kan een kind uit het oog zijn verloren. Zeker op een groot terrein waar veel te beleven valt, zoals een pretpark of dierentuin. Het is dan belangrijk dat er direct een zoekactie wordt uitgezet. De ouder kan dit eenvoudig via de Crash Move App initiëren, zodat iedereen kan uitkijken naar de vermiste persoon.

Anticiperen op wat kan gebeuren

Welke situaties kunnen levensbedreigend worden?

5-Aug-17-2021-11-38-47-10-AM

Verdachte persoon

Niet iedereen is te vertrouwen en het kan zijn dat iemand ronddwaalt met kwade bedoelingen. Via de Crash Move App kunnen  de kenmerken van een verdachte persoon worden geregistreerd en worden doorgegeven aan de collega's. 

6-Aug-17-2021-11-38-47-18-AM

Gevaarlijk risico

Iets kan leiden tot een gevaarlijke situatie. Denk aan een gat in de grond of een blootliggende elektrische kabel. Via de Crash Move App kan een melding worden ingeschoten aan de beheerder, zodat er direct maatregelen getroffen kunnen worden. 

We zijn bereikbaar op 088 1112888

Are you Crash Move ready?

Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak met één van onze consultants. Zij kunnen je precies vertellen hoe jij je fysieke- en digitale veiligheid kunt verhogen. Laat je gegevens AVG-proof achter en wij nemen contact met je op.

 

Gratis adviesgesprek inplannen

Be Prepared. Be Safe.