word emergency specialist

Alleen geschikt voor doorzetters die tegen een stootje kunnen. Beschik jij over de juiste mentaliteit en ben je fysiek sterk genoeg?

Learn to treat first what kills first

EEN EXCLUSIEVE OUTDOOR EXPERIENCE 

De emergency specialist training is voor degene die wil leren hulp verlenen onder uitdagende omstandigheden. Goed kunnen handelen wanneer je hartslag in je keel zit.

Onze trainingen bereiden je voor op elk levensbedreigend scenario. Zo leer je levensreddend handelen bij ongevallen of onwel situaties, zet je een extra tandje bij wanneer je razendsnel moet handelen bij brand en weet je na afloop ook hoe je om moet gaan met agressieve daders. Het militaire CABCDE-protocol en de richtlijnen van Het Oranje Kruis vormen daarbij de leidraad. Dit protocol kun je te allen tijde raadplegen in de Safety App.

Iedereen met de juiste instelling kan het

De 5 kernelementen gedurende de training

Protocol

Protocol

Leer hoe te handelen bij levensbedreigend letsel volgens het militaire CABCDE-protocol.

Wylance Icons website   (10)

Scenario

Leer instinctief handelen in elke situatie die je wordt voorgeschoteld . Hoe ga jij om met een verdachte situatie, vermissing, stressvolle situatie?

Crash Move App

Verbinden

Vraag bij een incident via de Safety App om hulp of verleen hulp wanneer je als buddy opgeroepen wordt.

Team

Team

Ons credo is dat we niemand achterlaten bij een incident.  Dit betekend samenwerken, elkaar helpen. Je buddy's heb je nodig in geval van nood?  Wie neemt de leiding? Wie volgt?

fysiek sterk

Fysiek

Ervaar hoe het is om onder mentale en fysieke druk te handelen. Kracht, weerbaarheid hoe ver kan jij gaan binnen onze experience. Jij kan meer dan dat je denkt.

Word fysiek en mentaal vaardig in levensreddend handelen

Ben jij fit genoeg?

Iedereen kan meedoen met het Emergency Responder programma. Voor het Emergency Specialist programma moet je echter fit zijn. Hiervoor kan je een fitheidstest doen. Tijdens deze keuring meten we onder andere je Conditie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht, de elementen uit de CLUSK-methode.

EMERGENCY Specialist

Ga met mariniers mee op avontuur. Leer van de besten hoe je moet handelen onder druk en zonder zicht. Dit is een training die je nooit meer gaat vergeten en die je fysiek en mentaal tot het uiterste drijft. 

De training wordt overdag, 's avonds en 's nachts gehouden en duurt 16 uur. Aanvang is om 17.00 uur. Inbegrepen zijn leges, eten & drinken, kleding en lesmateriaal. Na afloop ontvang je een erkend BHV-certificaat.

 

Individuele inschrijving
Emergency Specialist Training voor 1 persoon. De prijs bedraagt €299.

 

Inschrijven als team
Emergency Specialist Training voor een groep tot 12 personen. De prijs per groep bedraagt €3.249,-

 

Fitheidstest
De Emergency Specialist training is mentaal en fysiek zwaar. Je bent vaak in beweging en sjouwt ook nog eens met bepakking. Wij raden je aan om vooraf een fitheidstest te ondergaan zodat je ook weet of je de training aankunt. 

Meer informatie over de fitheidstest vindt je hier.

 

 

IMG_3616-3-1
 

Download de Safety App en boek direct je training

Download de Safety App gratis op je smartphone in de App Store (Apple) of Google Play (Android). Zowel voor particulier, als zakelijk gebruik.

 

download-crash-move-app-appstore

download-crash-move-app-playstore

 

Gedownload? Welcome to the club!
Ga in het menu rechtsboven naar 'trainingen' en boek je training.

Download de Safety App en boek direct je training

Je download de app gratis via Google Play (Android) of de App Store (Apple) voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Scan de QR-code met je smartphone om de Safety App direct te downloaden:
 

Safety_App-1

 

Gedownload? Welcome to the club!
Ga in het menu rechtsboven naar 'trainingen' en boek je training.

Onze outdoor trainingslocaties

EEN MOOIER KLASLOKAAL KUNNEN WE JE NIET BIEDEN

 

ZUID HOLAND

Kapelleboslaan 41

2204 AJ Noordwijk

NOORD-BRABANT

Stuivezandsestraat 50

4921 XR Made

 

 

 

Wil je een groepstraining boeken? 

Laat dan je gegevens achter via het gegevensformulier met het telefoonnummer waarop we je doordeweeks tussen 9.00 en 16.00 uur kunnen bereiken, dan nemen we snel contact met je op.

DE SNELSTE ROUTE NAAR HULP

Met onze technologie ben je verzekerd van lokale hulp totdat 1-1-2 is gearriveerd.

Met onze unieke trainingen weet jij wat je moet doen bij een noodsituatie.