Creëer een veilige bedrijfslocatie

Met de bedrijfsHub kun je op een eenvoudige manier jouw locatie veilig maken. Of dit nu en kantoor is, een restaurant of een vakantiepark. 

Wat is de BedrijfsHub?

Een veilige bedrijfslocatie is een locatie waarbinnen je op een zeer efficiënte manier je hulpverlening op orde hebt. Hulpmiddelen en hulpverleners zijn allemaal georganiseerd in één systeem. Wij bieden je dat via de BedrijfsHub.

De BedrijfsHub is het systeem dat in nauw contact staat met de Safety App. Is er nood? Dan zorgen wij dat de juiste hulpverleners en hulpmiddelen direct met elkaar verbonden worden. Zo regel jij slim en snel de veiligheid op iedere locatie.

Het instellen en beheren van de veiligheid op jouw bedrijfslocatie doe je via je BedrijfsHub. 
Start direct:

Beheer je locatie(s)

Wat kan ik allemaal beheren met de BedrijfsHub?

Voeg_jezelf_toe_als_medewerker_van_een_bedrijfslocatie

Bedrijfslocatie(s)

Richt je bedrijfslocatie(s) in op basis van de veiligheidsbehoefte. 

Wylance Icons website   (3)-2

Hulpnetwerk

Verhoog de dekkingsdraad van de hulpverlening door samen te werken met de buren.

hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Beheer je hulpmiddelen per locatie en krijg een seintje wanneer deze vervangen moeten worden.

 

 

 

Crash Move Safety Hub Bedrijven Logboek incident

 

Vluchtroutes_bij_insluiting_door_brand_Crash_Move_App

Plattegronden

Beheer de vluchtroutes zodat iedereen weet waar ze naar toe moeten bij een incident.

risicos managen

Risico's

Beheer proactief bedreigingen zoals verdachte situaties of bedrijfsrisico's en voorkom (letsel)schade.

dashboard

Dashboard

Verhoog de veiligheid en voorkom incidenten door te sturen op de juiste parameters.

Naar je BedrijfsHub

Voor de prijs hoef je het niet te laten

vanaf € 7,95 heb je al een locatie veilig gemaakt

Afhankelijk van jouw bedrijfsgrootte (oppervlakte) en je veiligheidsbehoefte wordt bepaald wat de maandelijkse kosten en de eventuele set-up kosten bedragen.

BASIS GEREGELD

In een kleine vestiging, bijvoorbeeld een kapperszaak, bakkerij of kledingwinkel, ben je vaak alleen aanwezig of met een collega. De hamvraag is: wat doe je als je wordt overvallen of op het moment dat jij of een gast zich niet goed voelt? Bedrijven in de buurt kunnen dan je redding zijn. Zij kunnen voor jou de politie bellen of direct hulpverlenen. Een gerust gevoel, toch?

In een kwartier maak jij je locatie al veilig.

Het enige wat jij hoeft te doen is het aanmaken van een zakelijk account en het registreren van je locatie. Daarna voer je je medewerkers en hulpmiddelen in. Tot slot nodig je de buren uit om samen de veiligheid te verhogen. Voilà, je veiligheid is geregeld. 

Winkel

GOED GEREGELD

Wettelijk dien je ervoor te zorgen dat je adequaat hulp kan bieden in geval van nood. In de basis moet je tenminste eerste hulp kunnen bieden en een brand kunnen bestrijden. Heb je dit niet geregeld? Dan kan dit gevolgen hebben voor je bedrijfsvoering. Houd hier dus rekening mee!

Je hebt altijd de Safety App én een fysieke paniekknop bij de hand.

Door de toenemende mate van agressie zijn wij van mening dat je ook een antwoord moet hebben op een overval of geweldsincident. Met één druk op de knop kun jij het stil alarm activeren, zodat een hulpverlener voor jou de politie kan bellen. Sneller kunnen we een melding niet doorzetten.

Met een hulpverlener in huis ben jij gedekt.

Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan. Naast het leveren van de Safety Hub en Safety App, krijg je van ons ook nog eens een training cadeau. 

+ 1 gratis voucher voor een Experience Training 

Tandarts

BETER GEREGELD

In de basis dien je als bedrijf te allen tijde de wettelijke RI&E te volgen. Zo moet je behoed zijn op potentiële risico's en hierop tijdig kunnen anticiperen. Zo voorkom je de kans op letsel of schade. Better safe than sorry!

Je laat nooit iemand achter en brengt de hulpdiensten niet onnodig in gevaar.

Bij een brand of ernstige rookontwikkeling dienen werknemers en gasten tijdig geïnformeerd te worden, zodat zij zich kunnen begeven naar een veilige plek (verzamelplaats). Daarnaast wil de brandweer bij aankomst weten wie er nog ingesloten zijn, zodat zij gericht een reddingsactie op touw kunnen zetten. 

Eén is geen. Je hebt dus altijd een back-up.

Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan. Naast het leveren van de Safety Hub en Safety App, mag je van ons ook nog eens twee werknemers op training sturen.

+ 2 gratis vouchers voor een Experience Training 

Logistiek

PERFECT GEREGELD

Voor de grote bedrijven of organisaties die bijvoorbeeld veel bezoekers ontvangen of een hoog risicoprofiel hebben, is het van belang dat alles op gebied van veiligheid tot in de puntjes is verzorgd. 

Niets mag aan het toeval worden overgelaten.

In sommige gevallen is het wenselijk om direct alle kritieke informatie te delen. Denk hierbij aan een nauwkeurige positiebepaling van het slachtoffer en de beschikbare hulpmiddelen, maar ook aan het digitaal ter beschikking stellen van de vluchtroute en verzamelplaats via de Safety App. 

Altijd een hulpverlener ter plaatse.

Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan. Naast het leveren van de Safety Hub en Safety App, mag je van ons ook nog eens drie werknemers op training sturen.

+ 3 gratis vouchers voor een Experience Training 

vakantiepark

de meest gestelde vragen

over hulpverlening

Wylance_LogoSmall_Name_Right_2020_transparant Jumbo_Logo.svg Bjorn Borg logo debruin2020_rgb

DE SNELSTE ROUTE NAAR HULP

Met onze technologie ben je verzekerd van lokale hulp totdat 1-1-2 is gearriveerd.

Met onze unieke trainingen weet jij wat je moet doen bij een noodsituatie.