TEAMLEADER TRAINING

Levensreddend leidinggeven bij grote calamiteiten

WAAROM MEEDOEN?

De teamleider moet op het moment dat de "Shit hits the fan" het hoofd koel houden. Jouw team heeft een missie en falen is geen optie. Een goede voorbereiding (verkennen, plannen), en het samenstellen van het juiste team inclusief middelen is het vertrekpunt van elke missie.En als het onoverkomelijk dan toch gebeurt, dan neem jij het voortouw. Het team volgt en heeft 100% vertrouwen in alle beslissingen die je neemt. Er is namelijk geen tijd voor twijfel.

VOOR WIE BEDOELD?

Personen die in bezit zijn van een geldig Crash Move Lifesaver Specialist certificaat zijn geschikt voor deze training. Dit zijn de personen binnen jouw organisatie die fysiek en mentaal uiterst fit zijn de kennis en kunde hebben om het hoofd koel te houden wanneer er paniek uitbreekt en er levens op het spel staan.

WAT LEER JE?

Op basis van de 5-paragrafen order leer je van Mariniers in drie theoriedagen hoe je een evenement of risico voorbereid en markante punten herkent. Hiernaast leer je om leiding geven aan een team van levensredders, bestaande uit bijvoorbeeld EHBO'ers, BHV'ers of Crash Move Lifesavers. Daarna ga je 12 uur lang het veld in. Hoe handel jij bij een incident met meerdere slachtoffers? D.m.v. triage leer jij hiermee om te gaan en stuur je jouw team aan. Onder moeilijke omstandigheden in de nacht leer jij alles wat een Teamleader moet kunnen.

Leader Specialist Allround

TEAMLEADER TRAINING

COMPETENTIES Het plannen en leidinggeven volgens de 5-paragrafen order en het toepassen van het triage protocol binnen 6 minuten onder druk met weinig zicht.
TRAININGSDUUR 24 uur
PRIJS € 349,- per persoon
TOEGANG Iedereen v.a. 18 jaar, in bezit van geldig CML Specialist certificaat
VOORWAARDEN Fit, vergelijkbaar met uithoudingseis level 3 bij defensie, beheersing theorie C-ABCDE-protocol
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Leader Lifesaver
MIN. AANTAL DEELNEMERS 2

Agenda