SPECIALIST TRAINING

Levensreddend handelen onder moeilijke omstandigheden

WAAROM MEEDOEN?

Ons lichaam is ingesteld om overdag te werken en 's nachts te slapen.We zijn overdag alert, hebben voldoende zicht en worden vaak omringd door veel mensen. In de nacht werken is een hele andere sport en vergt ook veel van lichaam en geest. Het handelen bij een levensbedreigend incident met weinig zicht en onder andere omstandigheden (druk) is complex. Terugvallen op instinctief handelen betekent trainen, trainen en nog eens trainen.

VOOR WIE BEDOELD?

Levensreddend handelen onder moeilijke omstandigheden vergt veel van lichaam en geest. Instinctief kunnen handelen en binnen 6 minuten een leven redden. Daarvoor moet je fysiek en mentaal fit zijn. De personen binnnen jouw organisatie die in de eerste minuten het verschil moeten maken en onder grote druk moeten kunnen werken zijn geschikt voor deze training. Hiermee is jouw organisatie uiterst goed voorbereid op dermate hoge risicosituaties met meerdere slachtoffers.

WAT LEER JE?

Je leert van Mariniers op basis van de 6-minuten drill levensreddend handelen onder moeilijke omstandigheden. Je wordt mentaal en fysiek op de proef gesteld. Dit gebeurt deels in de nacht, waarbij je weinig zicht hebt en moet vertrouwen op je instinct. Hoe handel jij wanneer er meerdere slachtoffers zijn gevallen? Je ervaart hoe het is om in het donker razendsnel een slachtoffer te redden en in leven te houden volgens het C-ABCDE-protocol.

Leader Specialist Allround

Specialist TRAINING

COMPETENTIES Het redden van een slachtoffer binnen 6 minuten volgens het C-ABCDE-protocol met weinig zicht en onder druk.
TRAININGSDUUR 24 uur
PRIJS € 349 euro excl. BTW
TOEGANG Iedereen v.a. 18 jaar
VOORWAARDEN Fit, vergelijkbaar met uithoudingseis level 3 bij defensie, beheersing theorie C-ABCDE-protocol
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Specialist Lifesaver

Agenda