LIFESAVER TRAININGEN

ZELFREDZAME MEDEWERKERS BIJ LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES

De trainingen voor bedrijven bij Crash Move zijn gericht op optimale hulpverlening bij levensbedreigende situaties. En om zelfbewuster meer gerichte hulp te bieden in de eerste beslissende, levensreddende 6 minuten. Alleen een BHV'er is voor situaties waar het écht om gaat niet voldoende. Denk bijvoorbeeld aan ernstige ongevallen. Voor elk niveau en bedrijf hebben we een training. De Allround trainingen zijn voor bedrijven die hun medewerkers levensechte trainingen willen bieden om zelfredzaam te zijn bij levensbedreigende situaties, tot de komst van de hulpdiensten. Wil je een stap verder of bevinden medewerkers zich regelmatig in uitdagende situaties of omgevingen, dan kies je aanvullend voor het trainingstraject: Specialist en Leader.

Allround training

Levensreddende basisvaardigheden voor alle medewerkers

Jaarlijks 230.000 arbeidsongevallen. Onverhoopt kan het bij jou op de werkvloer zomaar raak zijn. Ieder midden- en kleinbedrijf heeft te maken met levensbedreigende risico's op de werkvloer. Op kantoor, in het magazijn, in de winkel of op de bouwplaats. In een levensbedreigende situatie is meer nodig dan een BHV'er en zijn de hulpdiensten er vaak nog niet. Als de paniek uitbreekt, wil je dat jij en je medewerkers goed zijn voorbereid zodat je de eerste 6 minuten juist kunt handelen. Dat redt levens en beperkt (letsel)schade.


Specialist training

Levensreddend handelen onder moeilijke omstandigheden

Mocht er zich onverhoopt een situatie voordoen waarbij meerdere slachtoffers vallen, dan heb je behoefte aan pragmatisch getrainde medewerkers die binnen 6 minuten een leven kunnen redden. Zelfs in het donker en onder moeilijke omstandigheden. Voor risicoberoepen en organisaties zoals Schiphol en de NS, waarbij incidenten met meerdere slachtoffers zich kunnen voordoen, is een dergelijke voorbereiding een must have. Dit leren je medewerkers van mariniers die in de praktijk de meest extreme omstandigheden hebben meegemaakt


Teamleader training

Levensreddend leidinggeven bij grote calamiteiten

De voorbereiding op een levensbedreigende situatie is van cruciaal belang. Dat vraagt om strak kunnen plannen, voorbereiden en leidinggeven. En dat onder tijdsdruk. De personen binnen jouw organisatie die een levensreddend team moeten aansturen, behoeven een specifieke training waarbij leidinggeven en levensreddend handelen worden getoetst. Uitermate geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan leiders die bij grote calamiteiten kunnen aansturen en levens kunnen redden. Mariniers die in de praktijk de meest extreme omstandigheden hebben meegemaakt gaan jouw medewerkers dit leren.