Allround TRAINING

Levensreddende basisvaardigheden voor het gehele personeel

WAAROM MEEDOEN?

Ieder gerespecteerd bedrijf zou moeten beschikken over een goed veiligheidsplan met voldoende hulpverleners. De praktijk leert dat veel MKB-ers dit niet geregeld hebben. BHV'ers zijn niet altijd aanweig, de verbanddoos is leeg en de AED wordt t.z.t. aangeschaft. Dit kan anders. Zorg in ieder geval dat iedereen bekend is met de 6 basishandelingen van levensreddend en schadebeperkend handelen. Dat geeft rust op de werkvloer en bespaart claims (Arbowet).

VOOR WIE BEDOELD?

Beschikken over voldoende aanwezige BHV'ers en EHBO'ers is utopie voor iedere werkgever. Echter is levensreddend handelen is voor iedereen weggelegd. Dus ook voor jou en je medewerkers. De receptioniste, magazijnmedewerker, directie of BHV'er, iedereen is welkom. Tijd voor jouw bedrijf om het verschil te maken.

WAT LEER JE?

Je leert tijdens de training de 6 basisskills van levensreddend handelen volgens het C-ABCDE protocol. Hoe handel jij wanneer iemand een levensbedreigende bloeding oploopt? Of een medewerker plots in elkaar zakt? Je wordt voorbereid op de meest waarschijnlijke levensbedreigende situaties die zich binnen jouw bedrijf kunnen afspelen. Hiernaast leer je welke preventieve maatregelen je kunt nemen om risico's te beperken en letselschade te voorkomen.

Leader Specialist Allround

Allround TRAINING

COMPETENTIES
  • Stop de bloeding (C)
  • Luchtwegen vrijmaken (A)
  • Ademhaling checken (B)
  • Reanimeren (met AED) (C)
  • Omgaan met bewusteloosheid (D)
  • Overige letsels behandelen (E)
TRAININGSDUUR 6 uur
PRIJS € 69,- excl. BTW
TOEGANG Iedereen v.a. 16 jaar
VOORWAARDEN Geen
DOCUMENTATIE C-ABCDE protocol van Crash Move
CERTIFICAAT Crash Move Allround Lifesaver

Agenda