Jaarlijks 230.000 arbeidsongevallen

Ben jij wél goed voorbereid?

Met Crash Move bespaar je als werkgever kosten, dek je risico's en beperk je (letsel)schade. Je moet voldoen aan de wettelijke verplichting bedrijfshulpverlening en RI&E en beschikking hebben over voldoende BHV'ers. Dat is slechts de basis. Maar wat gebeurt er als een situatie op de werkvloer levensbedreigend wordt en de hulpdiensten nog niet zijn gearriveerd? Per jaar komen 41.000 ambulances namelijk te laat aan. Is jouw bedrijf dan goed voorbereid? Binnen 6 minuten kun je (letsel)schade voorkomen en kosten besparen.

Lifesaver trainingen

Veilig ondernemen? Train op zelfredzaamheid in de eerste, beslissende 6 minuten

Herkenbaar? “Bij ons gebeurt dat niet” of “We hebben BHV’ers en een recent RI&E, dat moet genoeg zijn, toch?” In levensbedreigende situaties duurt het vaak langer dan 6 minuten voordat de hulpdiensten arriveren. Tot die tijd zijn je medewerkers op zichzelf aangewezen. Wil je als bedrijf echt goed optreden in noodsituaties, veilig ondernemen, risico’s beter managen en medewerkers de kans geven zelfredzamer te zijn? Dan kies je voor een van de levensechte Crash Move Lifesaver trainingen. Voor ieder bedrijf - van MKB tot grotere bedrijven - is er een geschikte training. Samen hebben we één doel: red een leven in 6 minuten!

Alles over trainingen
Telefoon met Liversaver App

Lifesaver APP

Verklein de kans op (letsel)schade en voorkom boetes met de Lifesaver App

Met de Lifesaver App ben jij als werkgever goed voorbereid én bespaar je kosten. Hulpverleners en gasten binnen jouw bedrijf kunnen met de App razendsnel waarschuwen, hulp bieden en hulp vragen. Daarnaast kun je gemakkelijk de hulpverlening delen met de buren en zo maak je gebruik van elkaars BHV'ers. In de App zijn vluchtplattegronden van jouw bedrijf opgeslagen en zijn alle risico's inzichtelijk (RI&E). Zo verklein je de kans op (letsel)schade, voldoe je aan de wettelijke verplichting bedrijfshulpverlening en voorkom je boetes.


Meer over de APP
Telefoon met Liversaver App

Lifepacks

Het juiste hulpmiddel voor iedere soort bedrijfshulpverlening

Een complete EHBO-set ligt op kantoor. De AED hangt netjes aan de muur. Ideaal voor het behandelen van een kleine wond of een hartstilstand. Maar wat als er sprake is van een catastrofale bloeding of een situatie met meerdere slachtoffers? Volstaat een losse EHBO-set dan nog? Hoe communiceren de verschillende hulpverleners met elkaar? De juiste hulpmiddelen dienen razendsnel ter plaatse te zijn. Juist daarom heeft Crash Move voor iedere soort bedrijfshulpverlening een speciale Lifepack ontwikkeld.

Kies je lifepack
Telefoon met Liversaver App